Регистър на детските градини

Детска градина Звънче, Град Панагюрище

базово детското заведение панагюрище

базово детското заведение панагюрище, дг звънче панагюрище, детска градина звънче панагюрище, детска градина място за игри панагюрище, детска градина с богата история панангюрище, детско заведение звънче панагюрище, желана и обичана среда за развитие панагюрище, заведение за възпитание и игри в панагюрище, качествена подготовка за училище панагюрище, място за обучение и възпитание панагюрище, обичано детско заведение панагюрище, предпочитана детска градина панагюрище, престижна детска градина в панагюрище, привлекателно място за децата в панагюрище, творческа изява на децата в панагюрище

Детска градина Звънче
Информация

Детска градина Звънче

 

Звънче е детско заведение на територията на град Панагюрище.

 

Детското заведение е с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на града.

 

Детската градина отваря врати, за да посрещне своите първи възпитаници през 1983 г. и за кратко време се превръща в привлекателно място за отглеждане на децата, с капацитет за двеста и петдесет деца, със седем групи за деца от ПУВ и три групи за деца от яслена възраст.

 

И до днес в ДГ Звънче се приемат, обучават, възпитават и обграждат с любов малките палавници.

 

Детската градина е разположена в съвременна, специално проектирана за детска градина сграда. Всяко помещение е оборудвано спрямо европейските стандарти за работа с деца, в съответветните възрастови групи.

 

Базата на детското заведение е много добра, с просторни помещения за различните групи, зали за игри и обучение, собствен двор с оборудвана детска площадка и модерни съоръжения съобразени с изискванията за безопасност и сигурност за живота и здравето на малките палавници.

 

За децата са обособени самостоятелни занимални, всяка с място за игра, хранене и сън.

 

Многобразието на кътове за игра и занимания по интереси дава възможност за развиване на наклонностите до равнище на способности и творческа изява на децата.

 

Основни приоритети в работата на колектива са качеството на детското обучение и възпитание, качествена подготовка за училище в позитивна образователна среда.

 

Педагогическият персонал на детското заведение работи за утвърждаване на детската градина като желана и обичана среда за развитие, възпитание и игри.

 

Възпитанието и обучението на децата се организира и провежда в съответствие с образователни изисквания на МОН и осигурява отлична подготовка за училище.

 

В детска градина Звънче се организират и провеждат традиционни базари, изложби и тържества за Коледа и Великден, които допринасят за духовното израстване на децата чрез стимулиране на техните положителни преживявания, чрез комуникация в празнично - творческа среда.

 

Директор на детското заведение е г-жа Мария Рендакова.

 

Контакти

Обединено детско заведение Звънче

Град Панагюрище, Община Панагюрище, ж.к. Оптикоелектрон, ул. Олга Брадестилова № 19
GSM: 0885770085
Факс: 035762116
Интернет сайт: zvanche.org

Галерия

Детска градина Звънче
Детска градина Звънче
Детска градина Звънче
Детска градина Звънче
Детска градина Звънче
Детска градина Звънче
Детска градина Звънче
Детска градина Звънче
Детска градина Звънче

Още Детски градини в Град Панагюрище

Още Детски градини в Община Панагюрище