Регистър на детските градини

Детска градина Звездичка, Село Зверино

градина със собствен имидж зверино

градина със собствен имидж зверино, дг звездичка, дг звездичка зверино, дг звездичка с филиал в село оселна, дг звездичка село зверино, детска градина звездичка, детска градина звездичка зверино, детска градина зверино, детска градина с филиал в село оселна, детска градина с яслена група зверино, детска градина село зверино, детска градина със собствен облик зверино, детско заведение село зверино, желана и обичана среда за развитие зверино, желано детско заведние зверино, желано и обичано място за игри зверино, звездичка село зверино, качествено обучение зверино, квалифицирани възпитатели зверино, отлична подготовка за училище зверино, педагози с богат опит зверино, предпочитано детско заведение зверино, препоръчано детско заведение зверино

Детска градина Звездичка
Информация

Детска градина Звездичка

Детска градина Звездичка, село Зверино

 

Детска градина Звездичка, село Зверино (с яслена група) и филиал в село Оселна е престижно детско заведение със собствен имидж и утвърдено място в системата на предучилищното възпитание.


Отваря врати, за да посрещне своите малки възпитаници и до днес гради своя облик на средище за духовна изява, развиващ се културно - образователен център в Зверино.


Детското заведение дава възможност и достъп на всяко дете и учител да развива своята идентичност, творчески заложби и личностна реализация.


Възпитанието и обучението на децата се осъществява чрез изграждане на привлекателна, разнообразна, мобилна и вариативна образователна среда, съчетаваща традициите и достиженията на модерното предучилищно възпитание.


Детска градина Звездичка разполага с отлична база, просторни помещения за различните групи, зала за игри и обучение, детска площадка с модерни съоръжения съобразени с изискванията за безопасност и сигурност за живота и здравето на малките палавници. Финансира с общински средства.


В детското заведение се отглеждат и възпитават деца на възраст от една до шестгодишна възраст, за които полага грижи екип от квалифицирани педагози с богат професионалкен опит, защитили професионално-квалификационна степен.

 

Детска градина Звездичка предлага целодневна организация на обучение, възпитание, спорт, отдих, игри и развлечения. Детската градина е с 1 яслени и 2 градински групи с общо 55 деца.

Основни приоритети в работата на екипа е качеството на детското обучение и възпитание, подготовяйки малките възпитаници за училище.

 

Програмите, по които се осъществява обучението на децата, са утвърдени от МОН.


Хармоничният режим на всяка възрастова група включва ежедневно образователни занимания, часове за игри на открито, занимания с изкуства, сън и хранения.


Многобразието на кътове за игра и занимания по интереси дава възможност за развиване на наклонностите до равнище на способности и творческа изява на децата.


В ДГ Звездичка се дава възможност на малките палавници, успешно да овладяват познанието, красотата и вълшебството на приказното детство.

 

Със своята последователна, дългогодишна история и изградени традиции в работата си със децата, детското заведение се е превърнала в авторитетно, привлекателно и желано място за най-малките деца и техните родители в село Зверино.


Директор на детското заведение е г-жа Таня Петкова.

Контакти

Детска градина Звездичка

Село Зверино, Община Мездра, ул. Чавдар № 3
Телефон: 091222226
GSM: 0878673123
Интернет сайт: dg-zvezdichka.com

Галерия

Детска градина Звездичка
Детска градина Звездичка
Детска градина Звездичка
Детска градина Звездичка
Детска градина Звездичка
Детска градина Звездичка
Детска градина Звездичка
Детска градина Звездичка
Детска градина Звездичка
Детска градина Звездичка
Детска градина Звездичка
Детска градина Звездичка

Още Детски градини в Община Мездра