Регистър на детските градини

Детска градина Звездица, Село Лехчево

Детска градина Звездица
Информация

Детска градина Звездица

Детска градина Звездица, село Лехчево е детско заведение с общинско финансиране.

Контакти

Детска градина Звездица

Село Лехчево, Община Бойчиновци, ул. Т. П. Семерджиев № 1
Телефон: 095162133

Галерия

Детска градина Звездица

Още Детски градини в Община Бойчиновци