Регистър на детските градини

Детска градина Захарно петле, Град Пловдив

Детска градина Захарно петле
Информация

Детска градина Захарно петле

Детска градина Захарно петле се намира се в град Пловдив, р-н Северен, ул. Петър Шилев 1.


Детската градина е открита през 1978 година и се помещава в специално построена двуетажната сграда.

 

Разполага с шест просторни и добре обзаведени занимални, спални помещения и два вътрешни двора, които се използват за гимнастика, спортни занимания, игри и тържества на децата.

 

Във дворното пространство има шест обособени детски площадки, по една за всяка група от детското заведение. Изграденият открит воден басейн се използва за закалителни процедури.

 

През 2012 година детската градина е санирана, обновена, предлагаща отлични условия за обучение и игри на своите малки възпитаници.

 

В ЦДГ Захарно петле има шест групи със 132 деца, в I-ва, II-ра група, подготвителна група 5-годишни и подготвителна група 6-годишни.

 

Екип от високо квалифицирани педагози се грижи за обучението и възпитанието на децата, стремейки се да съчетае учебния процес с игри и забавления.


Детската градина участва във всички мероприятия за деца от предучилищната възраст, организирани на градско и районно ниво. Именно в тях се откриват малките таланти, удостоени с многото грамоти и награди.

 

Базирайки се на дългогодишния опит в развитието си, надграждайки в годините, прилагайки широк спектър от новости, детска гардина Захарно петле се стреми да бъде предпочитано място за игри и забавления на своите малки възпитаници.

 

Контакти

Целодневна детска градина Захарно петле

Град Пловдив, Община Пловдив-град, р-н Северен, ул. Петър Шилев 1
Телефон: 032953256, 032951635
Интернет сайт: zaharnopetle.eu

Галерия

Детска градина Захарно петле
Детска градина Захарно петле

Още Детски градини в Град Пловдив