Регистър на детските градини

Детска градина Детска радост, Град Долна Оряховица

базово детското заведение долна оряховица

базово детското заведение долна оряховица, градина с богата история долна оряховица, дг детска радост долна оряховица, дг долна оряховица, детска градина детска радост, детска градина детска радост долна оряховица, детска градина долна оряховица, детска радост долна оряховица, детско заведение в долна оряховица, детско заведение долна оряховица, добри педагози долна оряховица, обичано детско заведение долна оряховица, предпочитана детска градина долна оряховица, предпочитано детско заведение долна оряховица, препоръчана детска градина долна оряховица, препоръчано детско заведение долна оряховица, престижна детска градина долна оряховица, творческа изява на децата долна оряховица

Детска градина Детска радост
Информация

Детска градина Детска радост

Детска радост е детско заведение на територията на град Долна Оряховица.

 

Помещава се в нова, модерна и съвременна сграда на ул. Георги Сава Раковски 27. Финансирането на детското заведение се осъществява с общински средства.


Градината е с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на града. И до днес приема, обучава, възпитава и обгражда с любов своите малките палавници.


Детска градина Детска радост е разположена в съвременна, специално проектирана за детска градина сграда. Всяко помещение е оборудвано спрямо европейските стандарти за работа с деца, в съответветните възрастови групи.


Детскaта градина разполага с отлична база, просторни помещения за различните групи, зали за игри и обучение, собствен двор с оборудвана детска площадка и модерни съоръжения съобразени с изискванията за безопасност и сигурност за живота и здравето на малките палавници.


За децата са обособени самостоятелни занимални, всяка с място за игра, хранене и сън.


Многобразието на кътове за игра и занимания по интереси дава възможност за развиване на наклонностите до равнище на способности и творческа изява на децата.


Основни приоритети в работата на колектива са качеството на детското обучение и възпитание, качествена подготовка за училище в позитивна образователна среда.


Педагогическият персонал на детското заведение работи за утвърждаване на детската градина като желана и обичана среда за развитие, възпитание и игри.


Възпитанието и обучението на децата се организира и провежда в съответствие с образователни изисквания на МОН и осигурява отлична подготовка за училище.


Директор на Детска градина Щастливо детство е г-жа Красимира Захариева.

 

Контакти

Целодневна детска градина Детска радост

Град Долна Оряховица, Община Горна Оряховица, ул. Георги Сава Раковски 27
GSM: 0886691599
Интернет сайт: detska-radost.eu

Галерия

Детска градина Детска радост
Детска градина Детска радост
Детска градина Детска радост
Детска градина Детска радост

Още Детски градини в Община Горна Оряховица