Регистър на детските градини

Детска градина Васил Левски, Град Карлово

авторитетно детско заведение карлово

авторитетно детско заведение карлово, градина васил левски карлово, дг васил левски карлово, дг карлово, детска градина в град карлово, детска градина карлово, детска градина със собствен облик карлово, детско заведение васил левски карлово, детско заведение за възпитание и игри карлово, детско заведение със собствен имидж карлово, желана и обичана среда за развитиее карлово, желано детско заведниее карлово, желано и обичано място за игри карлово, качествено обучение и възпитаниее карлово, квалифицирани педагози с богат опите карлово, любимо място на малките палавницие карлово, отлична подготовка за училищее карлово, предпочиатно детско заведение карлово, предпочитана детска градина карлово, препоръчана детска градинае карлово, привлекателно детско заведние карлово

Детска градина Васил Левски
Информация

Детска градина Васил Левски

Детска градина Васил Левски, Карлово е престижно детско заведение със собствен имидж и утвърдено място в системата на предучилищното възпитание. Финансира се с общински средства.

 

Детското заведение е разположено в съвременна, специално проектирана за детска градина сграда. Всяко помещение е оборудвано спрямо европейските стандарти за работа с деца, в съответветните възрастови групи.

 

ДГ Васил Левски разполага с централана база в гр. Карлово, ул. Хан Крум № 23 и два филиала в селата Климент и Богдана - с отлични бази, просторни помещения за различните групи, зали за игри и обучение, детски площадки с модерни съоръжения съобразени с изискванията за безопасност и сигурност за живота и здравето на малките палавници.

 

За децата са обособени самостоятелни занимални, всяка с място за игра, хранене и сън.

 

Многобразието на кътове за игра и занимания по интереси дава възможност за развиване на наклонностите до равнище на способности и творческа изява на децата.

 

В детската градина се отглеждат и възпитават деца от три до шестгодишна възраст, за които полага грижи екип от квалифицирани педагози с богат професионалкен опит, защитили професионално-квалификационна степен.

 

Основни приоритети в работата на екипа е качеството на детското обучение и възпитание, подготовяйки малките възпитаници за училище.

 

Програмите, по които се осъществява обучението на децата, са утвърдени от МОН.

 

Хармоничният режим на всяка възрастова група включва ежедневно образователни занимания, английски език, часове за игри на открито, занимания с изкуства, сън и хранения.

 

В детското заведение е осигурен целодневно медицински персонал.

 

Детска градина Васил Левски, Карлово дава възможност на малките палавници, успешно да овладяват познанието, красотата и вълшебството на приказното детство.

 


Директор на детското заведение е г-жа Недялка Савова.

Контакти

Обединено детско заведение ВАСИЛ ЛЕВСКИ КАРЛОВО

Град Карлово, Община Карлово, ул. Хан Крум 23
Телефон: 033593382

Галерия

Още Детски градини в Град Карлово

Детска градина Гина Кунчева

Детска градина Гина Кунчева, Карлово

Детска градина Гина Кунчева е детско заведение с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на град Карлово.

Още Детски градини в Община Карлово

Детска градина Гина Кунчева

Детска градина Гина Кунчева, Карлово

Детска градина Гина Кунчева е детско заведение с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на град Карлово.