Регистър на детските градини

ДЕТСКА ГРАДИНА БРЕЗИЧКА, Село Гърмен

детска градина брезичка

детска градина брезичка, детска градина брезичка гърмен, детска градина със собствен облик гърмен, детско заведение гърмен, детско заведение за възпитание и игри гърмен, желана и обичана среда за развитие гърмен, желано и любимо място на малките палавници гърмен, желано и обичано място за игри гърмен, качествено обучение и възпитание гърмен, квалифицирани педагози с богат опит гърмен, любимо място за малките палавници гърмен, отлична подготовка за училище гърмен, привлекателно и желано детско заведние гърмен, център на творчество и сътрудничество гърмен

ДЕТСКА ГРАДИНА БРЕЗИЧКА
Информация

ДЕТСКА ГРАДИНА БРЕЗИЧКА

 

ДЕТСКА ГРАДИНА БРЕЗИЧКА е детско заведение на територията на село Гърмен, обл. Благоевград.

 

В детското заведение се извършва прием на деца от три до седем годишна възраст, разпределени в групи, формирани по възрастов признак.

 

Финансирането на детското заведение се осъществява с общински средства.

 

Материално-техническата база е пригодена за нуждите на децата във всички възрастови групи, възпитавани и обучавани в градината.

 

Детската градина разполага със собствена сграда, голям двор, оборудван с площадки за игра за малките палавници. Помещенията в градината са светли и просторни, уютно обзаведени.

 

ДЕТСКА ГРАДИНА БРЕЗИЧКА, Гърмен е любимо място за малките палавници, център на творчество и сътрудничество между деца, родители и учители.

 

Колективът, зает в детското заведение се състои от квалифицирани педагози с богат, дългогодишен опит в работа с деца, защитили професионално-квалификационна степен.

 

Основни приоритети в работата на колектива са качеството на детското обучение и възпитание, качествена подготовка за училище в позитивна образователна среда.

 

Педагогическият персонал на детското заведение работи за утвърждаване на детската градина като желана и обичана среда за развитие, възпитание и игри.

 

Възпитанието и обучението на децата се организира и провежда в съответствие с образователни изисквания на МОН и осигурява отлична подготовка за училище.

 

 

Директор на ДЕТСКА ГРАДИНА БРЕЗИЧКА, Гърмен е г-жа Верка Дишлянова.

 

 

 

Контакти

Целодневна детска градина Брезичка

Село Гърмен, Община Гърмен, Гърмен
Телефон: 075232198
GSM: 0882900438, 0882900445

Галерия

ДЕТСКА ГРАДИНА БРЕЗИЧКА
ДЕТСКА ГРАДИНА БРЕЗИЧКА
ДЕТСКА ГРАДИНА БРЕЗИЧКА
ДЕТСКА ГРАДИНА БРЕЗИЧКА
ДЕТСКА ГРАДИНА БРЕЗИЧКА
ДЕТСКА ГРАДИНА БРЕЗИЧКА
ДЕТСКА ГРАДИНА БРЕЗИЧКА
ДЕТСКА ГРАДИНА БРЕЗИЧКА
ДЕТСКА ГРАДИНА БРЕЗИЧКА

Още Детски градини в Община Гърмен