Регистър на детските градини

Детска градина Бреза, Село Комарево - Екип

дг бреза комарево

дг бреза комарево, дг село комарево, детска градина бреза, детска градина бреза комарево, детска градина село комарево, детска градина със собствен облик комарево, детско заведение село комарево, детско заведение със собствен имидж комарево, желана и обичана среда за развитие комарево, желано детско заведние село комарево, желано и обичано място за игри комарево, качествено обучение и възпитание комарево, квалифицирани педагози с богат опит комарево, отлична подготовка за училище комарево, привлекателно детско заведние комарево

Детска градина Бреза
Екип

За малките възпитаници в детска градина Бреза село Комарево полагат грижи висококвалифицирани преподаватели със специализация и клас квалификация. Ерудираните и амбициозни педагози са се посветили на децата, за да открият и развият таланта и способностите на всяко едно от тях.

 

Екипът от компетентни педагози, работят с децата, давайки им нови знания и умения. Помагайки им да усъвършенстват чуждите езици, запознавайки ги с различни култури и обичаи, обогатявайки представите на децата за света, засилвайки чувството им за толерантност и любознателност.

 

В работата с децата са съобразени възрастовите особености и индивидуаленото развитие и интереси на всяко дете. Подпомага се плавната адаптация на новопостъпилите възпитаници на детското заведение.

 

Обратна връзка с родителите, споделяне на ежедневни преживявания и постижения, е от съществено значение.

Контакти

Целодневна детска градина Бреза

GSM: 0879124990

Галерия

Детска градина Бреза
Детска градина Бреза
Детска градина Бреза
Детска градина Бреза
Детска градина Бреза
Детска градина Бреза

Още Детски градини в Община Долна Митрополия