Регистър на детските градини

Детска градина Бреза, Село Комарево

дг бреза комарево

дг бреза комарево, дг село комарево, детска градина бреза, детска градина бреза комарево, детска градина село комарево, детска градина със собствен облик комарево, детско заведение село комарево, детско заведение със собствен имидж комарево, желана и обичана среда за развитие комарево, желано детско заведние село комарево, желано и обичано място за игри комарево, качествено обучение и възпитание комарево, квалифицирани педагози с богат опит комарево, отлична подготовка за училище комарево, привлекателно детско заведние комарево

Детска градина Бреза
Информация

Детска градина Бреза

Детска градина Бреза село Комарево е престижно детско заведение със собствен имидж и утвърдено място в системата на предучилищното възпитание. Финансира се с общински средства.


Детското заведение е разположено в съвременна, специално проектирана за детска градина сграда. Всяко помещение е оборудвано спрямо европейските стандарти за работа с деца, в съответветните възрастови групи.


Детска градина Бреза разполага с отлична база, просторни помещения за различните групи, зали за игри и обучение, собствен двор с оборудвана детска площадка и модерни съоръжения съобразени с изискванията за безопасност и сигурност за живота и здравето на малките палавници.


Многобразието на кътове за игра и занимания по интереси дава възможност за развиване на наклонностите до равнище на способности и творческа изява на децата.


В детската градина се отглеждат и възпитават деца от три до седемгодишна възраст, за които полага грижи екип от квалифицирани педагози с богат професионалкен опит, защитили професионално-квалификационна степен.


Основни приоритети в работата на екипа е качеството на детското обучение и възпитание, подготовяйки малките възпитаници за училище.


Програмите, по които се осъществява обучението на децата, са утвърдени от МОН.


Хармоничният режим на всяка възрастова група включва ежедневно образователни занимания, часове за игри на открито, занимания с изкуства, сън и хранения.


В детска градина Бреза се дава възможност на малките палавници, успешно да овладяват познанието, красотата и вълшебството на приказното детство.

 


Директор на детското заведение е г-жа Снежка Вълчева Тодорова.

Контакти

Целодневна детска градина Бреза

GSM: 0879124990

Галерия

Детска градина Бреза
Детска градина Бреза
Детска градина Бреза
Детска градина Бреза
Детска градина Бреза
Детска градина Бреза

Още Детски градини в Община Долна Митрополия