Регистър на детските градини

Детска градина №21 Калина Малина, Град Варна - Занимания

варна

варна, дг 21 варна, дг 21 калина малина варна, дг калина малина кв чайка варна, детска градина калина малина, детско заведение калина малина варна, детско заведение калина малина кв чайка, детско заведение с утвърден имидж варана, заведение за деца калина малина варна, кавалифицирани педагози с опит варна, качествено обучение и възпитание варна, педагози с богат опит в работата с деца, утвърдено детско заведение калина малина

Галерия

Детска градина №21 Калина Малина
Детска градина №21 Калина Малина
Детска градина №21 Калина Малина

Детска градина №21 Калина Малина
Занимания

В детска градина №21 Калина Малина град Варна се стремят да развиват детските индивидуалност и творчество. Това се постига чрез създаването на подходящи и оптимални условия и среда за изява на личностните качества на децата.

 

В детското заведение са осигурени всички необходими условия за физическото, духовното, нравственото и социалното развитие на децата. Педагозите възпитават у децата духа на мира и толерантността, стремят се да приобщават възпитаниците си към българските традиции и културни ценности.

 

Програмата, по която работи детската градина включва занятия по български и чужди езици, спорт, изкуства, математика, природа и свят.


Всички нови познания помогнат на децата да развиват своите интелектуални дадености, физически заложби и емоционална индивидуалност.


Практическите занимания, част от програмата, учат малките възпитаници на дисциплина и отговорност, които са важни елементи от порастването и формирането на тяхната личност.


Уроците за децата са под формата на игра. Вниманието им се ангажира активно в процеса на обучение, така децата трупат знания за света около тях, развиват практични умения за живота.

Контакти

Детска градина №21 Калина Малина

Град Варна, Община Варна, кв. Чайка, до бл. 40
Телефон: 052331515, 052302215
Интернет сайт: 

Още Детски градини в Община Варна