Регистър на детските градини

Детска градина №21 Калина Малина, Град Варна

варна

варна, дг 21 варна, дг 21 калина малина варна, дг калина малина кв чайка варна, детска градина калина малина, детско заведение калина малина варна, детско заведение калина малина кв чайка, детско заведение с утвърден имидж варана, заведение за деца калина малина варна, кавалифицирани педагози с опит варна, качествено обучение и възпитание варна, педагози с богат опит в работата с деца, утвърдено детско заведение калина малина

Галерия

Детска градина №21 Калина Малина
Детска градина №21 Калина Малина
Детска градина №21 Калина Малина

Детска градина №21 Калина Малина
Информация

Детска градина №21 Калина Малина

ЦДГ 21 Калина МалинаДетска градина №21 Калина Малина е детско заведение, намиращо се на триторията на град Варна.

 

Финансирането на детското заведение се осигурява с общински средства.

 

Детска градина №21 Калина Малина отваря врати през 1977 година. В нея се обучават и възпитават деца на възраст от 3 до 7 години. Програмите, по които се осъществява обучението на децата, са утвърдени от МОН. Колективът, зает в детското заведение се състои от квалифицирани педагози с богат, дългогодишен опит в работа с деца.

 

Детска градина №21 Калина Малина разполага със собствени лого, знак, химн и име на всяка група. Основни приоритети в работата на колектива са качеството на детското обучение и възпитание, провокиране мисленето и самостоятелността на децата, подготовката на малките възпитаници за училище.

 

В детското заведение функционира разработена система за квалификация на педагозите както и вътрешна система за оценка на качеството на тяхната дейност.

 

Провеждат се допълнителни форми на обучение, включващо: английски език, спортни танци, народно пеене, изобразително изкуство, ушу, худижествена гимнастика и футбол..

 

 

Директор на детска градина №21 Калина Малина, Варна е г-жа Петранка Николова.

 

 


„НИЕ СМЕ ТУК,ЗА ДА СЕ ЧУВСТВАТ ВАШИТЕ ДЕЦА ДОБРЕ!”

 

 

 

Контакти

Детска градина №21 Калина Малина

Град Варна, Община Варна, кв. Чайка, до бл. 40
Телефон: 052331515, 052302215
Интернет сайт: 

Още Детски градини в Община Варна