Регистър на детските градини

Детска градина №123 Шарл Перо, Град София

123 шарл перо софия

123 шарл перо софия, градина софия кв горубляне, дг 123, дг 123 кв горубляне, дг 123 шарл перо софия, детска градина 123 шарл перо, детска градина 123 шарл перо софия, детска градина с яслени групи кв горуляне, детско заведение софия кв горубляне, добра подготовка за училище горубляне, елитна детска градина горубляне, елитно детско заведение горубляне, предпочитано детско заведение горубляне, препоръчана детска градина в софия

Детска градина №123 Шарл Перо
Информация

Детска градина №123 Шарл Перо

Детска градина №123 Шарл Перо е детско заведение на територията на град София, кв. Горубляне, ул. Хан Аспарух № 1.


Градината е с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот в столицата.


Отваря врати, за да посрещне своите малки възпитаници, дарявайки ги с любов и грижи, помагайки им да растат здрави и щастливи.


Финансирането на детската градина се осъществява с общински средства.


През 2014 г. старата сграда е изцяло реновирана, изградена е нова сграда за 8 градински групи и 2 яслени групи.


Всяко помещение е оборудвано спрямо европейските стандарти за работа с деца, в съответветните възрастови групи.


ДГ №123 Шарл Перо разполага с отлична база, просторни помещения за различните групи, зали за игри и обучение.


Занималните са оборудвани с мултимедия, лаптоп и интерактивна дъска, които спомагат за развитието на творческите способности на децата чрез личностни изяви. Лаптопа и постоянната интернет връзка е в помощ на педагогическите специалисти, които откриват нови хоризонти за децата към необятния свят на науката, чрез забавление.


Детското заведение разполага с музикален салон, оборудван с детски музикални инструменти и гардеробна с богат набор от сценични костюми, допринасящи за развитието на сценичните изяви на децата.


Има плувен басейн и съответните обслужващи помещения към него.


ДГ №123 Шарл Перо разполага с добре озелен двор и налични десет броя площадки за спорт и игра, оборудвани с модерни съоръжения съобразени с изискванията за безопасност и сигурност за живота и здравето на малките палавници.


В двора има изградено футболно игрище, където възпитаниците на детското заведение спортуват и се забавляват.


ДГ №123 Шарл Перо разполага с обособен кухненски блок, в който се приготвя здравословна и разнообразна храна за децата.


Многобразието на кътове за игра и занимания по интереси дава възможност за развиване на наклонностите до равнище на способности и творческа изява на децата.


В детската градина се отглеждат и възпитават деца от една до шестгодишна възраст, за които полага грижи екип от квалифицирани педагози с богат професионален опит.


Основни приоритети в работата на екипа е качеството на детското обучение и възпитание, подготовяйки малките възпитаници за училище.


Програмите, по които се осъществява обучението на децата, са утвърдени от МОН.


В задължителната подготвителна група се обучават деца, подлежащи за постъпване в І-ви клас през съответната учебна година.


Традиция е представянето на добри педагогически практики, презентиране на педагогически ситуации по различни направления, работа с природни материали. Приоритет в работата на педагозите през годините е развитието на личността на детето, неговите таланти, умствени и физически способности. Специално внимание се отделя на екологичното възпитание на децата с организирането на модни ревюта с демонстрация на костюми от екологични материали.


Детска градина №123 Шарл Перо, София е любимо място за малките палавници, център на творчество и сътрудничество между деца, родители и учители.


За осъществяване на поставените задачи се използват интересни форми за взаимодействие с родители и деца чрез беседи, дискусии и празници.


За да бъде престоя на децата в детската градина един непрекъснат празник се акцентува на различните видове изкуства.


Малките палавници изживяват своята творческа активност в музиката, изобразителната дейност, танците, театъра, английския език.


Физически укрепва чрез организирани допълнителни дейности: футбол, плуване, художестевна гимнастика, народни и модерни танци както и закаляване на децата на морски лагер и ски-училище.


Детска градина №123 Шарл Перо, София дава възможност на малките палавници, успешно да овладяват познанието, красотата и вълшебството на приказното детство.


Директор на детското заведение е г-жа Валентина Колева.

 

Контакти

Детска градина №123 Шарл Перо

Град София, Община Столична, кв. Горубляне, ул. Хан Аспарух 1
Телефон: 029736415
GSM: 0884801626
Интернет сайт: dg123sharl-pero.com

Галерия

Детска градина №123 Шарл Перо
Детска градина №123 Шарл Перо
Детска градина №123 Шарл Перо
Детска градина №123 Шарл Перо
Детска градина №123 Шарл Перо
Детска градина №123 Шарл Перо
Детска градина №123 Шарл Перо
Детска градина №123 Шарл Перо
Детска градина №123 Шарл Перо
Детска градина №123 Шарл Перо
Детска градина №123 Шарл Перо
Детска градина №123 Шарл Перо
Детска градина №123 Шарл Перо
Детска градина №123 Шарл Перо
Детска градина №123 Шарл Перо
Детска градина №123 Шарл Перо
Детска градина №123 Шарл Перо
Детска градина №123 Шарл Перо

Още Детски градини в Град София

Детска градина № 63 Слънце

Детска градина № 63 Слънце, София

Детска градина № 63 Слънце е детско заведение в град София, кв. Бенковски, район Сердика. Градината е с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в пред

Детска градина 5 Надежда

Детска градина 5 Надежда, София

Детска градина № 5 Надежда, гр. София отваря врати през 1981 год., за да посрещне своите първи малки възпитаници в един приказен рай. Утвърдила се като престижно детско заведение със собствен имидж

Детска градина № 74 Дъга

Детска градина № 74 Дъга, София

Детска градина № 74 Дъга е открита през 1985 година и функционира на територията на град София, ж.к. Суха река, ул. Хан Севар №1. Финансирането на детското заведение се осъществява с общ