Регистър на детските градини

Детска градина Детски свят, Село Гълъбец

градина детски свят гълъбец

градина детски свят гълъбец, гълъбец, дг гълъбец, дг детски свят гълъбец, детска градина гълъбец, детска градина село гълъбец, детска граина с добра база село гълъбец, детска граина с утвърден престиж гълъбец, детско заведение с богата история село гълъбец, детско заведение село гълъбец, добри педагози село гълъбец, отлична подготовка за училище село гълъбец

Детска градина Детски свят
Информация

 

Детска градина Детски свят е детско заведение на територията на село Гълъбец, Община Поморие. Разполага с капацитет за прием на 80 деца.


Детското заведение е с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на селото.


Финансирането на детското заведение се осъществява с общински средства.


Детска градина Детски свят, село Гълъбец разполага със собствена сграда, голям двор, оборудван с площадки за игра за малките палавници.

 

Материално-техническата база на градината включва салон за физкултура и музика, занимални, спални помещения, кът за хранене, гардеробчета и други. Помещенията в градината са светли и просторни, уютно обзаведени.


В детското заведение се възпитават и отглеждат деца от 3 до 7-годишна възраст, рапределени в групи по възрастов признак.


Основни приоритети в работата на колектива са качеството на детското обучение и възпитание, качествена подготовка за училище в позитивна образователна среда.


Педагогическият персонал на детското заведение работи за утвърждаване на детската градина като желана и обичана среда за развитие, възпитание и игри.


Възпитанието и обучението на децата се организира и провежда в съответствие с образователни изисквания на МОН и осигурява отлична подготовка за училище.


Директор на Детска градина Детски свят, село Гълъбец е г-жа Мария Ефтимова Димитрова.

 

Контакти

ЦДГ ДЕТСКИ СВЯТ с. Гълъбец

Село Гълъбец, Община Поморие, с. Гълъбец
Телефон: 059692045

Галерия

Още Детски градини в Община Поморие

Регистър на детските градини

Детска градина Детски свят, Гълъбец

Детска градина Детски свят е детско заведение на територията на село Гълъбец, Община Поморие. Разполага с капацитет за прием на 80 деца. Детското заведение е с богата история, дългогодишни тр

ДЕТСКА ГРАДИНА ТЕМЕНУГА

ДЕТСКА ГРАДИНА ТЕМЕНУГА, Ахелой

ДЕТСКА ГРАДИНА ТЕМЕНУГА е детско заведение в град Ахелой, ул. Слънчев бряг 13. Детска градина с утвърдени традиции, заемащо достойно място в предучилищното възпитание на децата в общи