Регистър на детските градини

8 ЦДГ ЩУРЧЕ, Град Плевен

8 ЦДГ ЩУРЧЕ
Информация

8 ЦДГ ЩУРЧЕ

8 ЦДГ Щурче е целодневна детска градина, с общинско финансиране.

Контакти

Целодневна детска градина № 8 Щурче

Град Плевен, Община Плевен, ул. Стоян Заимов №2
Факс: 0879597601

Галерия

8 ЦДГ ЩУРЧЕ
8 ЦДГ ЩУРЧЕ

Още Детски градини в Град Плевен