Регистър на детските градини

Частна детска градина Веселото гардже, Град София

детска градина в жк софия парк

детска градина в жк софия парк, детска градина с опитни преподаватели витоша, добро детско заведение в подножието на витоша, желана частна детска градина витоша софия, предпочитана частна детска градина в софия, предпочитана частна детска градина в столицата, препоръчайте частна детска градина витоша софия, препоръчана частна детска градина в софия, препоръчана частна детска градина в столицата, препоръчана частна детска градина квартал витоша, привлекателно и модерно детско заведение софия, хубава частна детска градина витоша софия, частна детска градина в подножието на витоша, частна детска градина в полите на витоша, частна детска градина веселото гардже, частна детска градина веселото гардже софия, частна детска градина жк софия парк, частна детска градина квартал витоша софия, частна детска градина с летни занимания жк витоша, частна детска градина с опитни преподаватели, частно детско заведение в полите на витоша, чдг веселото гардже, чдг веселото гардже жк софия парк, чдг веселото гардже софия

Частна детска градина Веселото гардже
Информация

ЧДГ Веселото Гардже - ж.к София парк

 

ЧДГ Веселото гардже се намира в подножието на Витоша, в ж.к София парк. Отворила врати, за да посрещне своите малки възпитаници в един приказен рай, дарявайки ги с любов и грижи, помагайки им да растат здрави и щастливи.


Разполагат с отлична база, просторни помещения, зали за игри и обучение, светли и просторни, уютно обзаведени помещения за различните групи, озеленен двор, оборудван с модерни съоръжения, съобразени с изискванията за безопасност и сигурност за живота и здравето на децата.


Многообразието на кътове за игра и занимания по интереси дават възможност за развиване на наклонностите до равнище на способности и творческа изява на децата.


В детската градина се отглеждат и възпитават деца от една до шестгодишна възраст, за които полагат грижи висококвалифицирани педагози с богат професионален опит.


Организацията на работа в детското заведение е целогодишна, с целодневен престой на децата от 8:00 до 19:00 часа от понеделник до петък. Осигурено е хранене 4 пъти дневно включващо - закуска, междинна закуска в 10 часа, обяд и следобедна закуска, по меню одобрено от специалисти.


ЧДГ Веселото гардже е любимо място за малките палавници, център на творчество и сътрудничество между деца, родители и учители. Възпитаниците на детското заведение получават грижи, обич и всеотдайност.


Педагогическият персонал на детското заведение работи за утвърждаване на детската градина като желана и обичана среда за развитие, като притегателен център за удовлетворяване на социалните, образователните и специфични потребности на децата в унисон с предизвикателствата на времето.

 

ЧДГ Веселото гардже е детско заведение със собствен облик, привлекателно и модерно, полагащо основите на подготовката на децата за реалния живот.


Екипът на детското заведение е съставен от високо квалифицирани специалисти, които се грижат с любов, внимание и всеотдайност за своите малки възпитаници.


Грижата за децата е едно голямо предизвикателство, затова основна задача на екипа е насочването на децата към самостоятелност и творческо мислене.


В ЧДГ Веселото гардже се гарантира и реализира цялостно обучение и възпитание на децата с цел изграждане на личности със самочувствие и индивидуалност.

 

Контакти

Частна детска градина Веселото гардже

Град София, Община Столична, ж.к. София парк, Сграда 16-З
Телефон: 029670480
GSM: 0879694199
Интернет сайт: veselotogardje.com

Галерия

Частна детска градина Веселото гардже
Частна детска градина Веселото гардже
Частна детска градина Веселото гардже
Частна детска градина Веселото гардже
Частна детска градина Веселото гардже
Частна детска градина Веселото гардже
Частна детска градина Веселото гардже
Частна детска градина Веселото гардже
Частна детска градина Веселото гардже

Още Детски градини в Община Столична

Детска градина № 74 Дъга

Детска градина № 74 Дъга, София

Детска градина № 74 Дъга е открита през 1985 година и функционира на територията на град София, ж.к. Суха река, ул. Хан Севар №1. Финансирането на детското заведение се осъществява с общ

Детска градина №123 Шарл Перо

Детска градина №123 Шарл Перо, София

Детска градина №123 Шарл Перо е детско заведение на територията на град София, кв. Горубляне, ул. Хан Аспарух № 1. Градината е с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо дост

Частна детска ясла и градина Смърфовете

Частна детска ясла и градина Смърфовете, София

Частна детска ясла и градина Смърфовете град София се намира в съвременния, красив комплекс Цариградски - ж.к. Дружба 2, в непосредствена близост до метростанция Цариградско шосе. Новоот

Детска градина 5 Надежда

Детска градина 5 Надежда, София

Детска градина № 5 Надежда, гр. София отваря врати през 1981 год., за да посрещне своите първи малки възпитаници в един приказен рай. Утвърдила се като престижно детско заведение със собствен имидж

Частна детска градина Бръмбазък

Частна детска градина Бръмбазък, София

Частна целодневна ясла и градина Бръмбазък се намира в р-н Оборище, ул. Бачо Киро №66 (ъгъла с ул. Поп Богомил). Отваря врати, за да посрещне своите малки възпитаници, дарявайки ги с любов и

Детска градина №6 Вълшебен свят

Детска градина №6 Вълшебен свят, София

Детска градина №6 Вълшебен свят, София е детско заведение с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на столицата.