Регистър на детските градини

Цeлодневна детска градина №3 Буратино, Град Монтана

Цeлодневна детска градина №3 Буратино
Информация

Цeлодневна детска градина №3 Буратино

Контакти

Цeлодневна детска градина №3 Буратино

Град Монтана, Община Монтана, ул. Чавдар войвода 1
Телефон: 0300 505
GSM: 0300 505

Още Детски градини в Град Монтана