Регистър на детските градини

Целодневна Детска Градина №22 Горска Приказка, Град Варна

Целодневна Детска Градина №22 Горска Приказка
Информация

Целодневна Детска Градина №22 Горска Приказка

Контакти

Целодневна Детска Градина №22 Горска Приказка

Град Варна, Община Варна, кв. Аспарухово, ул. Г. Стаматов №1
Телефон: 0370 698
GSM: 0370 698
Факс: 0370 698

Още Детски градини в Община Варна