Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №2 МАРИЯ МИШЕВА, Град Етрополе

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №2 МАРИЯ МИШЕВА
Информация

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №2 МАРИЯ МИШЕВА

ЦДГ No 2 МАРИЯ МИШЕВА е целодневна детска градина с общинско финансиране.

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №2 МАРИЯ МИШЕВА

Телефон: 07202244
GSM: 07202336

Галерия

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №2 МАРИЯ МИШЕВА

Още Детски градини в Община Етрополе