Регистър на детските градини

Целодневна детска градина №14 Здравец, Град Бургас

Целодневна детска градина №14 Здравец
Информация

Целодневна детска градина №14 Здравец

Контакти

Целодневна детска градина №14 Здравец

Град Бургас, Община Бургас, к.с Изгрев
Телефон: 086 - 08 - 75
GSM: 086 - 09 - 64
Факс: 00885533213

Още Детски градини в Град Бургас