Регистър на детските градини

Целодневна детска градина №10 Брезичка, Град Шумен

Целодневна детска градина №10 Брезичка
Информация

Целодневна детска градина №10 Брезичка

Контакти

Целодневна детска градина №10 Брезичка

Град Шумен, Община Шумен, ул. Август Попов 22
Телефон: 0875219
GSM: 0875219
Интернет сайт: www.brezichka.net

Галерия

Още Детски градини в Община Шумен