Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 9 Зора, Град Монтана

Целодневна детска градина № 9 Зора
Информация

Целодневна детска градина № 9 Зора

Контакти

Целодневна детска градина № 9 Зора

Град Монтана, Община Монтана, ул. Панчо Владигеров № 2
Телефон: 030-67-24
GSM: 030-67-24
Факс: 00887550708
Интернет сайт: 

Още Детски градини в Град Монтана