Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 68 Патиланско царство, Град Стара Загора

Целодневна детска градина № 68 Патиланско царство
Информация

Целодневна детска градина № 68 Патиланско царство

Контакти

Целодневна детска градина № 68 Патиланско царство

Град Стара Загора, Община Стара Загора, бул.Цар Симеон Велики 284
Телефон: 0263102
GSM: 0263102

Още Детски градини в Град Стара Загора