Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 6 Слънце, Град Монтана

Целодневна детска градина № 6 Слънце
Информация

Целодневна детска градина № 6 Слънце

Контакти

Целодневна детска градина № 6 Слънце

Град Монтана, Община Монтана, ул. Хан Аспарух № 35
Телефон: 0306 689
GSM: 0306 279
Факс: 00884474796

Още Детски градини в Град Монтана