Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 26, Град Добрич

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 26
Информация

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 26

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 26

Град Добрич, Община Добрич-град, ул.Д.Ковачев № 2
Телефон: 066-88-53
GSM: 0
Email: cdg26@abv.bg

Още Детски градини в Град Добрич