Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 24 ПРИКАЗЕН СВЯТ, Град Добрич

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 24 ПРИКАЗЕН СВЯТ
Информация

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 24 ПРИКАЗЕН СВЯТ

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 24 ПРИКАЗЕН СВЯТ

Град Добрич, Община Добрич-град, ул.Дунав № 16
Телефон: 060-22-63
GSM: 0
Факс: 00884311410

Още Детски градини в Град Добрич