Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 19 Света София

Целодневна детска градина № 19 Света София
Информация

Целодневна детска градина № 19 Света София

Контакти

Целодневна детска градина № 19 Света София

Град София, Община Столична, бул.Христо Смирненски№36
Телефон: 08661230
GSM: 08661064
Факс: 00884801531

Още Детски градини в Община Столична