Регистър на детските градини

Целодневна детска градина Щурче, Село Тушовица

Целодневна детска градина Щурче
Информация

Целодневна детска градина Щурче

Контакти

Целодневна детска градина Щурче

Село Тушовица, Община Върбица, ул. Г. Димитров № 15
Телефон: 00885301431
GSM: 0
Факс: 005394/ 286

Още Детски градини в Община Върбица