Регистър на детските градини

Целодневна детска градина Синчец, Село Стоян Михайловски

Целодневна детска градина Синчец
Информация

Целодневна детска градина Синчец

Контакти

Целодневна детска градина Синчец

Село Стоян Михайловски, Община Нови пазар, ул.Ал.Стамболийски №3
Телефон: 0276
GSM: 0

Галерия

Още Детски градини в Община Нови пазар