Регистър на детските градини

Целодневна детска градина Никола Инджов, Село Ръжево Конаре

Целодневна детска градина Никола Инджов
Информация

Целодневна детска градина Никола Инджов

Контакти

Целодневна детска градина Никола Инджов

Село Ръжево Конаре, Община Калояново, с.Ръжево Конаре,ул Тридесет и шеста№4
Телефон: 022-08
GSM: 022-21
Факс: 00878578236

Галерия

Още Детски градини в Община Калояново