Регистър на детските градини

Целодневна детска градина Маргаритка, Град Пловдив

Целодневна детска градина Маргаритка
Информация

Целодневна детска градина Маргаритка

Контакти

Целодневна детска градина Маргаритка

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул.Кедър № 2-а
Телефон: 00884 202 419
GSM: 068 22 90
Факс: 00885 695 162

Галерия

Още Детски градини в Община Пловдив-град