Регистър на детските градини

Целодневна детска градина Калина Малина, Град Чирпан

Целодневна детска градина Калина Малина
Информация

Целодневна детска градина Калина Малина

Контакти

Целодневна детска градина Калина Малина

Град Чирпан, Община Чирпан, ул. Антон Иванов 14
Телефон: 0931 19
GSM: 0

Галерия

Още Детски градини в Община Чирпан

ДЕТСКА ГРАДИНА ЗДРАВЕЦ

ДЕТСКА ГРАДИНА ЗДРАВЕЦ, Чирпан

ДЕТСКА ГРАДИНА ЗДРАВЕЦ е детско заведение на територията на град Чирпан. Финансирането на детската градина е с общински средства. От 2012 г. детското заведение е на делигиран бюджет.