Регистър на детските градини

Целодневна детска градина Зорница, Град Нови пазар

Целодневна детска градина Зорница
Информация

Целодневна детска градина Зорница

Контакти

Целодневна детска градина Зорница

Град Нови пазар, Община Нови пазар, ул.Цар Асен№77
Телефон: 056-74
GSM: 0
Факс: 00885302766
Email: cdg3@abv.bg

Галерия

Още Детски градини в Град Нови пазар

Още Детски градини в Община Нови пазар