Регистър на детските градини

Целодневна детска градина Зорница, Село Звездица

Целодневна детска градина Зорница
Информация

Целодневна детска градина Зорница

Контакти

Целодневна детска градина Зорница

Село Звездица, Община Варна, ул. Феникс № 47
Телефон: 0379847
GSM: 0379847
Email: siq60@abv.bg

Още Детски градини в Община Варна