Регистър на детските градини

Целодневна детска градина Здравец, Село Калипетрово

Целодневна детска градина Здравец
Информация

Целодневна детска градина Здравец

Контакти

Целодневна детска градина Здравец

Село Калипетрово, Община Силистра, ул. Ново Петрово 65
Телефон: 023 25
GSM: 0

Галерия

Още Детски градини в Община Силистра