Регистър на детските градини

ЦДГ №19 СВЕТА СОФИЯ, Град София

ЦДГ №19 СВЕТА СОФИЯ
Информация

ЦДГ №19 СВЕТА СОФИЯ

Целодневна детска градина №19 Света София е създадена на 01.03.1948г. Детската градина разполага с триетажна сграда с просторни помещения – всяка група има отделна занималня и спалня, има физкултурен салон, кабинет по английски език. Дворът е обезопасен, с нови уреди. Детската градина разполага с  охрана и видеонаблюдение. За комфорта на децата се грижат  квалифицирани и опитни педагози - 12 старши учители и 1 старши учител по музика. Осигурено е целодневно медицинско обслужване. Екипът на ЦДГ №19 работи за осигуряване на необходимите условия за физическо, духовно, нравствено и социално развитие на детето; гарантира неговите права, приобщава го към българските традиции, към културните и общочовешки ценности. Образователната дейност се организира и провежда в съответствие с държавните образователни изисквания за предучилищно възпитание и подготовка за училище. Животът на децата се организира съобразно възрастовите особености и индивидуалните потребности, осигуряващи необходимото време за игри, занимания, сън, хранене и други дейности. По желание на родителите се предлагат и допълнителни педагогически услуги : английски език – 3 пъти седмично, български народни танци, латинотанци и модерен балет, футбол, художествена гимнастика,плуване, ски училище, детско планинарско училище.
В детска градина  Света София посрещаме децата и родителите с усмивка и влагаме цялата си енергия, знания и опит за да бъде денят им ползотворен и спокоен.
ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС !

Контакти

ЦДГ №19 СВЕТА СОФИЯ

Град София, Община Столична, кв. Лозенец ул. "Христо Смирненски" № 36
Телефон: 0884801531, 028661230, 028661064

Още Детски градини в Община Столична

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.