Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА СЛАВЕЙЧЕ, Село Черна

черна

черна, цдг славейче черна, детска градина село черна, цдг черна, детска градина славейче черна

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА СЛАВЕЙЧЕ
Информация

ЦДГ Славейче, Черна е детска градина, разположена в област Шумен, община Хитрино.

 

 

Детската градина работи с целодневен режим.

 

 

Директор на Целодневна детска градина Славейче, Черна е г-жа Милена Николова.

Контакти

Целодневна детска градина Славейче

Село Черна, Община Хитрино, ул. Искър 29
Телефон: 053428804

Галерия

Още Детски градини в Община Хитрино