Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА РАДОСТ, Село Богданица

богданица

богданица, цдг радост богданица, цдг богданица, детска градина радост богданица, градина радост богданица

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА РАДОСТ
Информация

ЦДГ Радост, Богданица е детско заведение с целодневен режим на обучение и възпитание на деца.

 


ЦДГ Радост, Богданица се финансира с общински средства.

 


Директор на Целодневна детска градина Радост, Богданица е г-жа Костадинка Стоянова.

Контакти

Целодневна детска градина Радост

Телефон: 031108339

Галерия

Още Детски градини в Община Садово