Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА МИР, Село Коиловци

коиловци

коиловци, цдг коиловци, цдг мир коиловци, градина мир коиловци, целодневна детска градина мир коиловци, детска градина коиловци

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА МИР
Информация

ЦДГ Мир, Коиловци е детско заведение за деца на възраст от 3 до 6 години.

 

 

Финансирането на ЦДГ Мир, Коиловци е общинско. Детската градина е целодневна и разполага със собстсвена сграда.

 

 

Директор на Целодневна детска градина Мир, Коиловци е г-жа Валентина Меркьова.

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА МИР

Село Коиловци, Община Плевен, с. Коиловци
GSM: 0885180111

Още Детски градини в Община Плевен