Регистър на детските градини

Детска градина Здравец, Град Кърджали

градина здравец кърджали

градина здравец кърджали, дг здравец кърджали, дг кърджали, детска градина здравец, детска градина здравец кърджали, кърджали

Галерия

Детска градина Здравец
Детска градина Здравец
Детска градина Здравец
Детска градина Здравец
Детска градина Здравец

Детска градина Здравец
Информация

Детска градина Здравец

Детска градина Здравец,  Кърджали е основана през 1986 година. 

 

Отворила врати, за да посрещне своите малки възпитаници, създавайки благоприятна, позитивна и разнообразна среда за тяхното развитие, обучение и възпитание.

 

Финансирането се осигурява с общински средства.


Детското заведение разполага със собствена сграда с богата материална база включваща зали за игри и обучение, озеленен двор оборудван с модерни и съвременни съоръжения за игра на малките палавници. Помещенията в градината са просторни, светли и хигиенични. Занималните са оборудвани съобразно индивидуалните потребности на децата.

 

Към момента в детското заведение се отглеждат и възпитават деца от три до седемгодишна възраст, разпределени в групи, за които полага грижи екип от квалифицирани педагози с богат професионалкен опит, защитили професионално-квалификационна степен.

 

Възпитанието и обучението на децата се организира и провежда в съответствие с образователни изисквания на МОН и осигурява отлична подготовка за училище.

 

Детска градина Здравец,  Кърджали  се отличава с креативност, оригиналност и въобръжение, гарантирайки на своите малки възпитаници незабравимо детство.

 

Контакти

Детска градина Здравец

Град Кърджали, Община Кърджали, кв. Гледка, ул. Вела Пеева 1
Телефон: 036165616

Още Детски градини в Община Кърджали