Регистър на детските градини

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ ЗОРА, Село Новачене

новачене

новачене, одз зора новачене, одз новачене, градина зора новачене, обединено детско заведение зора новачене, детско заведение новачене

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ ЗОРА
Информация

ОДЗ Зора, Новачене е детска градина, открита през 1967 година.

 

 

 

Първоначално детското заведение е било Целодневна детска градина, а през 2009 година, статут й се променя на Обединено детско заведение Зора, Новачене.

 

 

 

Обединено детско заведение Зора, Новачене се финансира със средства, осигурени от общината.

Контакти

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ ЗОРА

Село Новачене, Община Ботевград, ул. Хан Аспарух 3
Телефон: 071362218

Още Детски градини в Община Ботевград