Регистър на детските градини

ОДЗ ЗДРАВЕЦ, Село Галата - Галерия

ОДЗ ЗДРАВЕЦ
Галерия

Галерия

ОДЗ ЗДРАВЕЦ
ОДЗ ЗДРАВЕЦ

Контакти

Обединено детско заведение Здравец

Село Галата, Община Тетевен, ул. М. Палаузов №4
Факс: 0887828565

Галерия

ОДЗ ЗДРАВЕЦ
ОДЗ ЗДРАВЕЦ

Още Детски градини в Община Тетевен