Регистър на детските градини

ОДЗ ВАЛЕНТИНА ТЕРЕШКОВА, Град Пазарджик

ОДЗ ВАЛЕНТИНА ТЕРЕШКОВА
Информация

ОДЗ ВАЛЕНТИНА ТЕРЕШКОВА

ОДЗ "Валентина Терешкова" е целодневна детска градина с общинско финансиране.

Целодневна, логопедична група.

Контакти

Обединено детско заведение Валентина Терешкова

Град Пазарджик, Община Пазарджик, ул. Панайот Волов №1
Факс: 0875789894, 0889789894

Галерия

ОДЗ ВАЛЕНТИНА ТЕРЕШКОВА

Още Детски градини в Град Пазарджик