Регистър на детските градини

Обединено Детско Заведение №6 Палечко, Град Варна

Обединено Детско Заведение №6 Палечко
Информация

Обединено Детско Заведение №6 Палечко

Контакти

Обединено Детско Заведение №6 Палечко

Град Варна, Община Варна, ул. Тодор Влайков №65а
Телефон: 061 31 30
GSM: 061 31 43

Още Детски градини в Община Варна