Регистър на детските градини

Обединено детско заведение №2 Йорданка Николова, Град Средец

Обединено детско заведение №2 Йорданка Николова
Информация

Обединено детско заведение №2 Йорданка Николова

Контакти

Обединено детско заведение №2 Йорданка Николова

Град Средец, Община Средец, ул.Й.Николова 22
Телефон: 079-91
GSM: 067-07
Факс: 067-06

Галерия

Още Детски градини в Община Средец