Регистър на детските градини

Обединено детско заведение № 4 КАЛИНА МАЛИНА, Село Ветрен

Обединено детско заведение № 4 КАЛИНА МАЛИНА
Информация

Обединено детско заведение № 4 КАЛИНА МАЛИНА

Контакти

Обединено детско заведение № 4 КАЛИНА МАЛИНА

Село Ветрен, Община Бургас, ул.Пролет 15
Телефон: 0552250
GSM: 0

Още Детски градини в Община Бургас