Регистър на детските градини

Обединено детско заведение № 24 Иглика, Град Варна

Обединено детско заведение № 24 Иглика
Информация

Обединено детско заведение № 24 Иглика

Контакти

Обединено детско заведение № 24 Иглика

Град Варна, Община Варна, Виница ул.Лазур № 2
Телефон: 0342301
GSM: 0342586
Факс: 0343303

Още Детски градини в Община Варна