Регистър на детските градини

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ РАДОСТ, Град Костинброд - Галерия

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ РАДОСТ
Галерия

Галерия

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ РАДОСТ

Контакти

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ РАДОСТ

Телефон: 072166080
GSM: 072166224
Факс: 0885889794

Още Детски градини в Община Костинброд

ДЕТСКА ГРАДИНА ПРОЛЕТ

ДЕТСКА ГРАДИНА ПРОЛЕТ, Костинброд

ДГ Пролет, Костинброд е целодневна детска градина за възпитание и отглеждане на деца на възраст 1 до 7 години. ДГ Пролет, Костинброд приема деца в яслена група от 1 до 3 години. Детската г