Регистър на детските градини

Обединено детско заведение Кокиче, Град Ботевград

Обединено детско заведение Кокиче
Информация

Обединено детско заведение Кокиче

Контакти

Обединено детско заведение Кокиче

Град Ботевград, Община Ботевград, ж.к. Васил Левски, ул. д-р Адриян Атанасов 10
Телефон: 066637
GSM: 0

Още Детски градини в Град Ботевград

Още Детски градини в Община Ботевград

Детска градина Зора

Детска градина Зора, Новачене

ДГ Зора, Новачене е детска градина, открита през 1967 година. Първоначално детското заведение е било Целодневна детска градина, а през 2009 година, статут й се променя на Обед