Регистър на детските градини

Обединено детско заведение Калина Малина, Град Несебър

Обединено детско заведение Калина Малина
Информация

Обединено детско заведение Калина Малина

Контакти

Обединено детско заведение Калина Малина

Град Несебър, Община Несебър, ул. Дюни № 4
Телефон: 00879 532 707
GSM: 045203
Интернет сайт: odz-kalina-malina.site40.net

Галерия

Още Детски градини в Община Несебър