Регистър на детските градини

ДЪРЖАВНА ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА СВЕТЛИНА, Град Карлово

ДЪРЖАВНА ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА СВЕТЛИНА
Информация

ДЪРЖАВНА ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА СВЕТЛИНА

Контакти

ДЪРЖАВНА ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА СВЕТЛИНА

Град Карлово, Община Карлово, гр.Карлово ул.Иванка Пашкулова № 2
Телефон: 092025
GSM: 0
Факс: 00898689812

Още Детски градини в Град Карлово

Още Детски градини в Община Карлово